Om mig og denne blog

Denne blog handler om motions-cykling.
Jeg skriver om mine cykelture, mine forberedelser til turene og om min træning.






300 km brevet 2019

300 km Brevet den 14. april 2018

Start i Hillerød kl 07:00 

Jeg tror vi var 16 til start denne kolde og blæsende morgen men solen skinnede. Jeg kørte afsted i første gruppe. Vi var 6 i gruppen. Der blev kørt rimeligt stærkt og måske jeg hellere ville have været med nogle som kørte en anelse langsommere. Men der var ingen at se bagude. 
Så jeg fulgte med gruppen til 1. kontrol i Vejby. Jeg kunne godt se at jeg ikke kunne holde til dette tempo alle 300 km, så jeg lod de andre køre og fortsatte alene i en tempo som bedre passede mig. Måske jeg fandt sammen med nogle andre?

Det kørte fint for mig ned forbi Arresø, igennem Frederikssund over broen til 2. kontrol i Jægerspris. Her mødte jeg de andre igen. 
De kørte videre og jeg fulgte efter et par minutter senere. 

Gennem Hornsherred over Munkholmbroen til 3. kontrol i Holbæk. Her mødte jeg Stig og Frank som var ankommet nogle minutter før mig og også havde sluppet gruppen. 
De kørte videre. Jeg fortsatte nogle minutter senere. 

Vejret var stadig fint men en hel del blæsende. Rigtig meget sidevind også nordpå til 4. kontrol i Nykøbing Sjælland. 
Igen mødte jeg Stig og Frank som næsten lige var ankommet. Nu kunne det være nok !!!  Nu besluttede vi at følges ad resten af turen.

Fra Nykøbing Sjælland kørte vi sydpå til 5. kontrol i Jyderup. Vi skiftedes til at tage føringer. 

6. kontrol i Store Merløse. 

Videre til 7. kontrol i Roskilde. Det kørte fint i vores lille gruppe. Fint samarbejde. Så kunne vi omsider øjne målet tilbage i Hillerød, hvortil vi ankom lidt før kl. 20:00 efter 13 timer.

En super fin tur. 
Fint arrangement før start og efter mål hos Leif Bagger, som også havde lavet ruten. Stor ros til Leif for både det ene og det andet. 
Også stor tak til Stig og Frank for en fantastisk tur.